728×90 – glava
728×90 – glava
EUROPA DONNA, SKUPINA GORNJA RADGONA ODPRLA NOVE POSLOVNE PROSTORE V GORNJI RADGONI

EUROPA DONNA, SKUPINA GORNJA RADGONA ODPRLA NOVE POSLOVNE PROSTORE V GORNJI RADGONI

Europa Donna – Slovensko združenje za boj proti raku dojk je samostojna, neodvisna, neprofitna organizacija civilne družbe. Združuje več kot 3700 članic in članov in povezuje zdrave ženske, bolnice z rakom dojk ali rakom rodil, posameznike in strokovne institucije v Sloveniji, ki delujejo na področju raka dojk in rakov rodil.

Namen te skupnosti je, da bolnicam stoji ob strani na vsakem koraku – od zgodnjega odkrivanja raka dojk in odgovarjanja na različna vprašanja, do podpore in motivacije za kljubovanje težkim dnem.

Članicam Združenja Europa Donna Slovenija so na voljo tudi različne podružnice in skupine, ki povezujejo bolnice z različnih področij Slovenije. Tako imajo dve podružnici: Podravje in Obala-Kras; ter štiri skupine: Posavje, Zgornja Gorenjska, Savinjska in Gornja Radgona, ki povezujejo bolnice iz teh regij.

So pa članice skupine Europa Donna Gornja Radgona nedavno otvorile svoje prostore oz. pisarno na Jurkovičevi ulici 9 v Gornji Radgoni. Vse, ki bi jih zanimalo njihovo delovanje ali potrebujejo njihovo pomoč, vabijo, da jih obiščejo, in sicer so na voljo vsak prvi ponedeljek v mesecu med 10. in 12. uro ter vsak tretji ponedeljek v mesecu med 15. in 17. uro, lahko pa tudi v drugih terminih po dogovoru.

Sorodni prispevki

X