728×90 – glava
728×90 – glava
NOVO! FOTOREPORTAŽA S PAGA

NOVO! FOTOREPORTAŽA S PAGA

Otok Pag je daleč po svetu znan po idealni kombinaciji osupljivih naravnih lepot, bogate zgodovine in kulturne dediščine, okusne hrane in živahnega nočnega življenja.
To vse smo ali pa še bomo doživeli tudi mi, na naših letošnjih počitnicah, že šestnajstih zapored.

Spremljajte nas, saj bomo v ta mozaik dodali še kakšno fotografijo in iskrico… 😉

Mesto Pag iz 15. stoletja v sebi skriva polno zgodb. Tudi mi smo si privoščili sprehod po starodavnih uličicah, med stavbami in znamenitostmi pa izpostavimo Galerijo paške čipke, cerkve Marijinega vnebovzetja na glavnem trgu, Knežji dvor in Muzej soli.

Poleg naravnih lepot in zgodovinskih znamenitosti, na Pag mnoge privabi okus paškega sira, jagnjetina ali pa seveda ribe in drugi morski sadeži.

Smo vam že povedali, kako lepo skrbijo za nas v Hotelu Pagus? All inclusive oziroma vse, kar ti srce poželi…

Čeprav smo na počitnicah, vstajamo zgodaj. No, sorazmerno zgodaj in seveda ne čisto vsi… Takole smo zjutraj telovadili, se razmigali na aerobiki ali pa gradili stolp.

Morje je imelo prijetnih 21 ali pa še kakšno stopinjo več. Temu primerno smo veliko časa preživeli tudi na plaži tik ob hotelu.

Naše počitnice vedno izkoristimo za raziskovanje okolice. Najlepše je to seveda početi z ladjico, po morju… Oblekli smo oranžne majice, vzeli kopalke, sončno kremo in izpluli novim dogodivščinam naproti.

Večerna druženja so zagotovo razlog, da mnogi potujete z nami. Za glasbo vsak večer poskrbita Karmen in Jože iz skupine Avantura, Relaxovi animatorji poskrbijo za kakšen zabaven izziv, Romana in Maks pa pripravita kratko reportažico, s katero delamo “lušte” tistim, ki so žal ostali doma…

Sorodni prispevki

X