728×90 – glava
728×90 – glava
FESTIVAL TROJICAFEST 2024

FESTIVAL TROJICAFEST 2024

V Sveti Trojici se v četrtek, 13. junija, začenja štiridnevno zelo pestro dogajanje ob 18. občinskem prazniku. V sklopu tega se bo tudi letos odvil odmeven dogodek – Festival TrojicaFest.

V zadnjih letih so festival preoblekli v drzno, inovativno in privlačno podobo za vse generacije, ki s svojim široko zastavljenim konceptom prerašča meje občine, obiščejo pa ga številni visoki politični predstavniki, cenjeni gospodarstveniki in široka množica ljudi.

Letošnje štiridnevno festivalsko dogajanje pričenjajo v četrtek, 13. junija z Bleščečo Trojico. Podrobneje pa direktorica Zavoda za turizem Sveta Trojica, Lara Loparič:

Festival je brez vstopnine, obiskovalci pa lahko podprejo Trojicafest 2024 z nakupom broške PodpiramTrojicaFest pred vstopom na dogodek.

Ob tem še velja povedati, da bo v Sveti Trojici v času TrojicaFesta nekoliko spremenjen prometni režim. Do 17. junija tako velja popolna zapora Meznaričeve ulice mimo OŠ Sveta Trojica in skozi Trojiški trg. Obvoz je po občinski cesti Sp. Verjane–Sv. Trojica (Slovenska ulica) in Zg. Verjane–Škrlec.

Pestro dogajanje nadaljujejo v petek, 14. junija, s Črno Trojico:

V soboto, 15. junija, TrojicaFest prinaša predvsem veliko zabave, glasbe in vročih plesnih ritmov. Obeta se Peščena Trojica:

Štiridnevno dogajanje zaključujejo v nedeljo, 17. junija, z Nostalgično Trojico:

Sorodni prispevki

X