728×90 – glava
728×90 – glava
23. SANDIJEV MEMORIAL – LETOS V ZNAMENJU DVEH VISOKIH OKROGLIH OBLETNIC

23. SANDIJEV MEMORIAL – LETOS V ZNAMENJU DVEH VISOKIH OKROGLIH OBLETNIC

V Vitomarcih tamkajšnji klub malega nogometa letos pripravlja že 23. Sandijev memorial v malem nogometu. Letošnji bo poseben, saj bodo zaznamovali 50 let druženja z žogo in 40 let uradne registracije kluba.

Memorial bo potekal v petek, soboto in nedeljo – 7., 8. in 9. junija na igrišču pri osnovni šoli v Vitomarcih.

V petek bo najprej v šolski telovadnici svečana akademija ob visokih obletnicah registracije kluba in druženja z žogo, sledila bosta ekshibicijska tekma ženskih ekip in mladinski turnir.

V soboto bo v telovadnici otroški turnir, na asfaltnem igrišču pa skupinski del članskega turnirja, revialna tekma v spomin na prvega predsednika kluba Jožeta Bračka in vratarja Silvestra Kornika, ter tekme super veteranov 45+. V večernih urah bo še finalni del članskega turnirja, ki ga bodo zaključili z ognjemetom in podelitvijo nagrad. V soboto bo tudi brezplačna animacija za otroke, obisk slovenske olimpijske bakle ter ogled tekme Slovenija : Bolgarija na velikem platnu.

V nedeljo bo v sklopu memoriala potekal še veteranski turnir 35+.

Slovenskogoriški praznik nogometa, ki je posvečen spominu na tragično preminulega člana kluba Sandija Toša, bo tudi letos obarvan s humanitarno noto – kot zmeraj bosta potekali akciji Igračo podari – srečo ustvari in Voda je življenje. Poleg tega so organizatorji povabili k sodelovanju v dobrodelni akciji, s pomočjo katere želijo opremiti računalniško učilnico na OŠ Vitomarci z nekaj novimi računalniki. Računalniško opremo bodo simbolično predali v sklopu memoriala v soboto popoldan na igrišču pri OŠ v Vitomarcih.

Sorodni prispevki

X